Luftvärmepump - Massor med information om LuftvärmepumparLuftvärmepump i Kiruna

Luftvärmepump i Kiruna

Det finns totalt 5 firmor som håller på med luftvärmepumpar i Kiruna och flera av dessa företag har flera duktiga personer som både kan sälja och installera eb bra luftvärmepump åt dig. Det kan vara svårt att i Kiruna veta vilken luftvärmepump som är den bästa och dessutom veta vad som är ett rimligt pris för värmepumpen med installation. En klar nytta är om du kan få tips av något bra företag som erbjuder luftvärmepumpar. Det går också att jämföra värmepumpsföretag och olika luftvärmepumpar på nätet.


Det finns många företag i Norrbotten som säljer luftvärmepumpar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp vilka värmepumpar de säljer och vilket pris de tar för den värmepumpen som du är instresserad, men kolla först med dem i Kiruna. Innan du ringer till någon som håller på med luftvärmepump bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina kra för din luftvärmepumpsanläggning i detalj gällande effekt och lämplig placering. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som säljer och installerar luftvärmepump.
Enklast att komma i kontakt med en duktigt firma som säljer luftvärmepump i Kiruna är att kolla med någon värmepumpsföretagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Bra på luftvärmepumpar i Kiruna

Isakssons Elektriska AB

Juliebögatan 15

981 39 Kiruna

Electrolux Service

Orrvägen 3

981 41 Kiruna

YIT Sverige AB

Skyttegatan 22

981 37 Kiruna

Johnson Controls Systems & Service AB

Industrivägen 9B

981 38 Kiruna

ES Nord AB

Timmermansgatan 4

981 37 Kiruna